Чим небезпечне місячне затемнення 26 травня

25.05.2021, 21:08
97208

26 травня відбудеться місячне затемнення, яке дозволить змінити мислення, світогляд, підвищить духовний рівень. Але може підвести здоров’я, подорожі загрожують обернутися неприємностями.

Читайте також: Україну накриє триденна потужна магнітна буря

Всі можливі небезпеки цього періоду в Instagram назвала астрологиня Юлія Погорельченко.

26 травня о 14:18 в 6 градусі Стрільця відбудеться місячне затемнення, яке відкриє річний коридор затемнень. Воно найсильніше торкнеться тих, у кого планети в 6 градусі Близнюків, Стрільці, Діві і Рибах.

“Це затемнення дозволить змінити мислення, світогляд, підвищить духовний рівень. Розшириться потреба в знаннях. Піднімуться питання освіти, подорожей, авторитетів, зміни світоглядів. Вірогідні реформи в системі вищої освіти. Здатність до праці і чітко бачити реальну ситуацію допоможуть пройти цей період максимально продуктивно”, – зазначила астрологиня.

Але великий ризик ескапізму, можна потрапити під чужий вплив, обман. Зросте бажання сперечатися і відстоювати свою точку зору.

“Будьте обережні і не доводьте до жорсткого конфлікту”, – порекомендувала Погорельченко.

У період місячного затемнення 26 травня:

небезпечні подорожі,

не нав’язуйте іншим свою думку,

високий ризик крадіжок і шахрайства,

можуть постраждати судини, нервова система, печінка, стегна, дихальна система, стрибати тиск.

“Сильно підвищується емоційний фон, вірогідні масові заворушення, краще уникати великого скупчення людей в період затемнення і пару днів до і після. Уникайте вживання алкоголю та інших засобів, які впливають на свідомість і сприйняття реальності. Не починайте нічого нового – мислення в цей період часто працює не здраво, закладається програма найближчих 18,5 років, складно будь-яке рішення змінити. Не будуйте плани на цей період, або будьте готові, що вони можуть кардинально змінитися. Намагайтеся підлаштуватися під потік поточних подій і поспостерігати за їх перебігом”, – порадила астрологиня.

У день місячного затемнення краще зайнятися собою, зануритися всередину себе: ідеальні медитації, усамітнення, робота зі звичками. Під час місячного затемнення і в цей коридор затемнень добре все завершувати і від усього позбуватися, очищати простір і тіло.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com