NewsMakers Повна версія

Демі Мур зізналася про передозування після зради Катчера

Актриса та модель Демі Мур зізналася, що пережила передозування наркотиками після зради чоловіка. Про це повідомляє видання Radar Online.

Читайте також: Ештон Кутчер дав свідчення у справі про вбивство колишньої подружки

Напередодні Мур представила мемуари, про свої стосунки з Ештоном Катчером і Брюсом Віллісом. Там зірка розповіла, що погодилася на груповий секс, до якого її схиляв екс-чоловік Ештон Катчер.

Крім того, Мур дізналася про дві зради актора. Через два місяці після одного з таких інцидентів, актриса вирішила розвіятися, влаштувавши вечірку. Гості почали приймати закис азоту, і модель приєдналася до них.

Коли в той же вечір Мур прийняла синтетичну марихуану, у неї стався напад. Відзначається, що в той момент у будинку була присутня 23-річна дочка зірки Румер Уїлліс.

Мур згадує, що в той момент вона бачила себе зверху, літаючи між барвистих плям, які її оточували.  Друзі моделі, що знаходилися в будинку, викликали швидку, і її госпіталізували.

Також зірка додала, що подія так вразила її дітей, що ті не розмовляли з нею протягом року. ″Бойкотував″ екс-дружину і Брюс Вілліс, з яким Мур зберегла дружні відносини після розлучення.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram