Демі Мур зізналася про передозування після зради Катчера

23.09.2019, 20:33
43426

Актриса та модель Демі Мур зізналася, що пережила передозування наркотиками після зради чоловіка. Про це повідомляє видання Radar Online.

Читайте також: Ештон Кутчер дав свідчення у справі про вбивство колишньої подружки

Напередодні Мур представила мемуари, про свої стосунки з Ештоном Катчером і Брюсом Віллісом. Там зірка розповіла, що погодилася на груповий секс, до якого її схиляв екс-чоловік Ештон Катчер.

Крім того, Мур дізналася про дві зради актора. Через два місяці після одного з таких інцидентів, актриса вирішила розвіятися, влаштувавши вечірку. Гості почали приймати закис азоту, і модель приєдналася до них.

Коли в той же вечір Мур прийняла синтетичну марихуану, у неї стався напад. Відзначається, що в той момент у будинку була присутня 23-річна дочка зірки Румер Уїлліс.

Мур згадує, що в той момент вона бачила себе зверху, літаючи між барвистих плям, які її оточували.  Друзі моделі, що знаходилися в будинку, викликали швидку, і її госпіталізували.

Також зірка додала, що подія так вразила її дітей, що ті не розмовляли з нею протягом року. ″Бойкотував″ екс-дружину і Брюс Вілліс, з яким Мур зберегла дружні відносини після розлучення.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com