NewsMakers Повна версія

Домашній “Наполеон” без випічки за 15 хвилин: швидко та дуже смачно!

Швидкий та простий рецепт торта із листкового печива. Найбільше часу ви витратите на приготування заварного крему, тому можете просто збити жирну сметану або вершки з цукровою пудрою і крем готовий.

Читайте також: Готуємо “мурумуру”: рецепт найсмачнішого та низькокалорійного варення

Для приготування вам потрібні такі інгредієнти:

– печиво листкове, 600 г;

– яйця, 2 шт.;

– цукор, 100 г;

– борошно, 4 ст.

– крохмаль, 2 ст.л;

– ванілін;

– молоко, 800 мл;

– масло вершкове, 80 г.

Процес приготування торта Наполеон

Печиво підходить будь-яке з листкового тіста, навіть із цукровим посипанням, вишневим наповнювачем, так вийде ще смачніше.

Змішуємо цукор, крохмаль, борошно, додаємо яйця, ванілін до смаку, молоко.

Варимо крем на невеликому вогні до бажаної густини. Охолоджуємо.

Формувати торт можна у будь-якій формі.

Викладаємо шар печива, крем, шар печива, крем. Чергуємо таким чином, доки не закінчаться всі продукти.

Накриваємо плівкою та відправляємо в холодильник на 4 – 6 годин.

Якщо ви формуватимете торт з гарячим кремом, залиште торт на столі, поки він повністю не охолоне, накриваємо і ставимо на 2 години в холодильник. Час стабілізації торта багато в чому залежить від того, як багато крему ви викладали між шарами печива. Тому просто не шкодуйте крему, щоб десерт не вийшов сухим, а був ніжним і м’яким.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook