NewsMakers Повна версія

Дуже смачна червона риба в домашніх умовах: рецепт від професіоналів

Засолити лосось можна й самому. Це нескладно, особливо якщо скористатися рецептом від професіоналів.

Читайте також: Не пошкодуєте: рецепт швидкої закуски із печінки тріски

Інгредієнти

– філе лосося – 1 кг

– морська сіль – 3 ст. л.

– цукор – 1 ст. л.

– апероль – 50 мл

– кріп – 5-6 гілочок

– цедра – 1 апельсина

– цедра – 1 лимона

Спочатку змішайте сіль, цукор та апероль.

Добре змастіть рибою і поставте в холодильник на 12 годин.

Потім витріть рибу насухо паперовим рушником.

Змішайте дрібно нарізаний кріп, цедру апельсина та лимона і викладіть поверх риби.

Щільно загорніть спочатку в пергамент, потім у харчову плівку та поставте в холодильник ще на кілька годин.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook