Дуже смачна червона риба в домашніх умовах: рецепт від професіоналів
Засолити лосось можна й самому. Це нескладно, особливо якщо скористатися рецептом від професіоналів.
Читайте також: Не пошкодуєте: рецепт швидкої закуски із печінки тріски
Інгредієнти
– філе лосося – 1 кг
– морська сіль – 3 ст. л.
– цукор – 1 ст. л.
– апероль – 50 мл
– кріп – 5-6 гілочок
– цедра – 1 апельсина
– цедра – 1 лимона
Спочатку змішайте сіль, цукор та апероль.
Добре змастіть рибою і поставте в холодильник на 12 годин.
Потім витріть рибу насухо паперовим рушником.
Змішайте дрібно нарізаний кріп, цедру апельсина та лимона і викладіть поверх риби.
Щільно загорніть спочатку в пергамент, потім у харчову плівку та поставте в холодильник ще на кілька годин.
Помилка в тексті? CTRL+ ENTER
Коментарі (0)