NewsMakers Повна версія

Ексгенпрокурор Луценко розповів, чим займатиметься його дружина після складання мандата

Ексгенеральний прокурор України Юрій Луценко розповів, чим займатиметься його дружина Ірина після того, як вона припинила повноваження народного депутата. Про це він розповів в ексклюзивному коментарі “Сніданку з 1+1”.

Читайте також: “Ну що там з комітетом?”: у мережу “злили” переписку Порошенка та Ірини Луценко

Луценко прокоментував чутки проте, що він з дружиною збирається покинути Україну. За його словами, чутки народилися через екснардепа Сергія Лещенка. “Тільки такі ідіоти, як він (Лещенко – ред.) можуть повірити, що Луценко, який не втік від Януковича, пройшов два Майдани, син якого пішов добровольцем 2014 року на фронт, кудись поїде з нашої країни”, – заявив ексгенпрокурор.

“Я був і залишаюся українцем і переконання свої не міняю, в залежності від посад чи влади”, – уточнив він.

Також Луценко розповів про стан дружини. “Вона перенесла серйозну проблему з серцем і зараз не може повністю працювати, з повною віддачею”, – зазначив він.

Колишній генпрокурор розповів про свої плани на майбутнє. “Далі я збираюся організувати фонд підтримки української книжки. Буду читати і пропагувати читання і допомагати тим, хто пише розумні книжки. А Ірина після певної медичної реабілітації, очевидно займатиметься тим, чим займалась до депутатства – своїм невеликим сімейним бізнесом”, – розповів Луценко.

Жити Луценко планує де і раніше, у селищі Стоянка на Київщині, разом з дружиною, молодшим сином Віталієм, собакою та котом.

Нагадаємо, 4 листопада нардепка від “Європейської солідарності” Ірина Луценко написала заяву про дострокове припинення повноважень нардепа за станом здоров’я.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram