Ексгенпрокурор Луценко розповів, чим займатиметься його дружина після складання мандата

6.11.2019, 11:32
50752

Ексгенеральний прокурор України Юрій Луценко розповів, чим займатиметься його дружина Ірина після того, як вона припинила повноваження народного депутата. Про це він розповів в ексклюзивному коментарі “Сніданку з 1+1”.

Читайте також: “Ну що там з комітетом?”: у мережу “злили” переписку Порошенка та Ірини Луценко

Луценко прокоментував чутки проте, що він з дружиною збирається покинути Україну. За його словами, чутки народилися через екснардепа Сергія Лещенка. “Тільки такі ідіоти, як він (Лещенко – ред.) можуть повірити, що Луценко, який не втік від Януковича, пройшов два Майдани, син якого пішов добровольцем 2014 року на фронт, кудись поїде з нашої країни”, – заявив ексгенпрокурор.

“Я був і залишаюся українцем і переконання свої не міняю, в залежності від посад чи влади”, – уточнив він.

Також Луценко розповів про стан дружини. “Вона перенесла серйозну проблему з серцем і зараз не може повністю працювати, з повною віддачею”, – зазначив він.

Колишній генпрокурор розповів про свої плани на майбутнє. “Далі я збираюся організувати фонд підтримки української книжки. Буду читати і пропагувати читання і допомагати тим, хто пише розумні книжки. А Ірина після певної медичної реабілітації, очевидно займатиметься тим, чим займалась до депутатства – своїм невеликим сімейним бізнесом”, – розповів Луценко.

Жити Луценко планує де і раніше, у селищі Стоянка на Київщині, разом з дружиною, молодшим сином Віталієм, собакою та котом.

Нагадаємо, 4 листопада нардепка від “Європейської солідарності” Ірина Луценко написала заяву про дострокове припинення повноважень нардепа за станом здоров’я.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com