NewsMakers Повна версія

ГПУ закрила справу проти нардепа Пашинського, який стріляв по чоловікові

Генеральна прокуратура закрила справу проти Сергія Пашинського, який наніс тяжкі тілесні ушкодження В’ячеславу Хімікусу. Про це повідомляють джерела РБК-Україна.

Читайте також: Мільйони готівки, земельні ділянки та елітні авто і квартири: які статки нажив скандальний нардеп Пашинський

Генпрокуратура не знайшла складу злочину в діях нардепа від “Народного фронту” Сергія Пашинського та закрила проти нього кримінальне провадження.

Майже через два роки після конфлікту з Пашинським, В’ячеславу Хімікусу правоохоронці вручили підозру у хуліганському нападі на народного депутата від фракції “Народний фронт” Сергія Пашинського.

31 грудня 2016 року в лісі біля одного з сіл Васильківського району Київської області стався конфлікт між Пашинським та місцевим жителем Хімікусом. Нардеп вистрілив чоловікові в ногу з пістолета, а Хімікус вдарив Пашинського пляшкою по голові. Нардеп заявив, що нападником був саме Хімікус, а той, у свою чергу, заперечував це і стверджував зворотне.

Нагадаємо, в серпні 2017 року Генеральна прокуратура України вже закривала справу проти нардепа, та в грудні 2017 року Печерський районний суд Києва зобов’язав ГПУ відновити розслідування стосовно Пашинського.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram