ГПУ закрила справу проти нардепа Пашинського, який стріляв по чоловікові

3.04.2019, 17:32
19311

Генеральна прокуратура закрила справу проти Сергія Пашинського, який наніс тяжкі тілесні ушкодження В’ячеславу Хімікусу. Про це повідомляють джерела РБК-Україна.

Читайте також: Мільйони готівки, земельні ділянки та елітні авто і квартири: які статки нажив скандальний нардеп Пашинський

Генпрокуратура не знайшла складу злочину в діях нардепа від “Народного фронту” Сергія Пашинського та закрила проти нього кримінальне провадження.

Майже через два роки після конфлікту з Пашинським, В’ячеславу Хімікусу правоохоронці вручили підозру у хуліганському нападі на народного депутата від фракції “Народний фронт” Сергія Пашинського.

31 грудня 2016 року в лісі біля одного з сіл Васильківського району Київської області стався конфлікт між Пашинським та місцевим жителем Хімікусом. Нардеп вистрілив чоловікові в ногу з пістолета, а Хімікус вдарив Пашинського пляшкою по голові. Нардеп заявив, що нападником був саме Хімікус, а той, у свою чергу, заперечував це і стверджував зворотне.

Нагадаємо, в серпні 2017 року Генеральна прокуратура України вже закривала справу проти нардепа, та в грудні 2017 року Печерський районний суд Києва зобов’язав ГПУ відновити розслідування стосовно Пашинського.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

 

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com