NewsMakers Повна версія

Хрумкі домашні чипси за 20 хв: готуємо та смакуємо

Fresh Homemade Potato Chips

Перегляд улюбленого фільму чи звичайні посиденьки з друзями дуже важко уявити без такого смачного снеку, як чипси. Але у час, коли активно популяризують правильне харчування, не завжди хочеться купувати магазинні чипси зі шкідливими добавками. В такому випадку, на допомогу приходять домашні. Вони надзвичайно смачні, хрусткі та просто тануть в роті.

Читайте також: Рецепт смачного салату на вечерю: готувати 5 хвилин

Інгредієнти

Картопля – 4-5 штук

Олія нерафінована – 2 ст. л

Паприка мелена – 0,5 ч. л

Гранульований часник – 0,5 ч. л

Соус Табаско – 1/3 ч. л

Перець чорний мелений – 1 ч. л

Сіль за смаком

Приготування:

Картоплю натерти слайсами.

Промити картоплю, розкласти на рушник та дати висохнути.

Тим часом приготувати маринад: змішати усі спеції в мисці.

Тонким шаром нанести маринад на чипси та викласти їх на деко.

Випікати чипси 15 хвилин при температурі 170 градусів. Потім потрібно зменшити температуру та сушити чипси ще приблизно 1 годину.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook