Хрумкі домашні чипси за 20 хв: готуємо та смакуємо
Перегляд улюбленого фільму чи звичайні посиденьки з друзями дуже важко уявити без такого смачного снеку, як чипси. Але у час, коли активно популяризують правильне харчування, не завжди хочеться купувати магазинні чипси зі шкідливими добавками. В такому випадку, на допомогу приходять домашні. Вони надзвичайно смачні, хрусткі та просто тануть в роті.
Читайте також: Рецепт смачного салату на вечерю: готувати 5 хвилин
Інгредієнти
Картопля – 4-5 штук
Олія нерафінована – 2 ст. л
Паприка мелена – 0,5 ч. л
Гранульований часник – 0,5 ч. л
Соус Табаско – 1/3 ч. л
Перець чорний мелений – 1 ч. л
Сіль за смаком
Приготування:
Картоплю натерти слайсами.
Промити картоплю, розкласти на рушник та дати висохнути.
Тим часом приготувати маринад: змішати усі спеції в мисці.
Тонким шаром нанести маринад на чипси та викласти їх на деко.
Випікати чипси 15 хвилин при температурі 170 градусів. Потім потрібно зменшити температуру та сушити чипси ще приблизно 1 годину.
Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook
Помилка в тексті? CTRL+ ENTER
Коментарі (0)