NewsMakers Повна версія

Майже мільйон автомобілів Mercedes-Benz відкличуть через небезпечний дефект

Компанія Daimler повідомила власникам автомобілів бренду Mercedes-Benz, що їх дорогі автомобілі можуть загорітися прямо під час руху. Також, що запустити відкличну компанію немає можливості, так як, деталі, які потрібні для ремонту наразі недоступні.

Читайте також: Старий Новий рік 2022: коли святкують, ворожіння, традиції свята, що не можна робити в цей день

Проблема зачіпає 800 тисяч автомобілів. Про це повідомляє німецьке видання Bild.

Як повідомив виробник – проблема пов’язана з тим, що під час руху тиск у системі охолодження підіймається і в наносі може статися витік охолоджуючої рідини, через що компоненти двигуна нагріваються і може статись пожежа.

Тож, власникам таких авто потрібно пересуватись дуже обережно і при появі натяків на перегрів відразу звертатись до дилера. Як тільки потрібні деталі знову з’являться у наявності, Daimler планує запустити відкличну компанію.

Ймовірну проблему можуть мати такі авто: GLE / GLS (W167), C-Class (W 205), E-Class (W213), S-Class (W222), S-Class (W223), E-Class Coupe (W238), GLC (W253), CLS (W257) та G-Class (W463).

Враховуючи характер проблеми, краще взагалі не експлуатувати таке авто, адже якщо навіть пожежі не станеться та двигун можна швидко і легко перегріти і тоді на власника чекає дорогий ремонт.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook