NewsMakers Повна версія

На Донбасі знову втрати: загинув український військовий,ще троє отримали поранення

Протягом минулої доби, 10 липня, на Донбасі незаконні збройні формування 17 разів порушили режим тиші, унаслідок чого загинув український військовий, ще троє отримали поранення. Про це повідомляє пресслужба ООС у Facebook.

Читайте також: В Офісі президента анонсували новий обмін полоненим

Так, у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Північ”, противник відкривав вогонь у бік позицій українських захисників з мінометів калібру 120 мм та 82 мм біля Причепилівки, Оріхового, Троїцького та Хутору Вільного, а також на підступах до Новотошківського та Новолуганського. Тоді як неподалік Катеринівки збройні формування задіяли протитанковий ракетний комплекс.

Також режим припинення вогню було порушено у районі відповідальності “Схід”. Зокрема, НЗФ кілька разів атакували позиції Об’єднаних сил біля Водяного, Авдіївки, Невельського та Лебединки. Там противник використав великокаліберні міномети та кулемети, гранатомети різних систем та стрілецьку зброю.

У результаті обстрілів протягом минулої доби загинув український захисник, а ще троє – отримали поранення.

“Для придушення вогневих засобів загарбників наші оборонці оперативно застосували штатне озброєння. Українська відповідь була адекватною – після чого ворог припинив свою активність”, – додали в пресцентрі штабу.

За даними розвідки, з боку НЗФ – троє загиблих, ще троє поранені.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram