На Донбасі знову втрати: загинув український військовий,ще троє отримали поранення

11.07.2020, 09:21
77990

Протягом минулої доби, 10 липня, на Донбасі незаконні збройні формування 17 разів порушили режим тиші, унаслідок чого загинув український військовий, ще троє отримали поранення. Про це повідомляє пресслужба ООС у Facebook.

Читайте також: В Офісі президента анонсували новий обмін полоненим

Так, у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Північ”, противник відкривав вогонь у бік позицій українських захисників з мінометів калібру 120 мм та 82 мм біля Причепилівки, Оріхового, Троїцького та Хутору Вільного, а також на підступах до Новотошківського та Новолуганського. Тоді як неподалік Катеринівки збройні формування задіяли протитанковий ракетний комплекс.

Також режим припинення вогню було порушено у районі відповідальності “Схід”. Зокрема, НЗФ кілька разів атакували позиції Об’єднаних сил біля Водяного, Авдіївки, Невельського та Лебединки. Там противник використав великокаліберні міномети та кулемети, гранатомети різних систем та стрілецьку зброю.

У результаті обстрілів протягом минулої доби загинув український захисник, а ще троє – отримали поранення.

“Для придушення вогневих засобів загарбників наші оборонці оперативно застосували штатне озброєння. Українська відповідь була адекватною – після чого ворог припинив свою активність”, – додали в пресцентрі штабу.

За даними розвідки, з боку НЗФ – троє загиблих, ще троє поранені.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com