NewsMakers Повна версія

На Харківщині побили колишнього міністра аграрної політики

Вранці 26 жовтня на Харківщині невідомі побили колишнього міністра аграрної політики та продовольства (лютий – грудень 2014 року) Ігоря Швайку.

Читайте також: Віктор Лозінський, який відсидів за вбивство місцевого жителя на полюванні, виграв вибори на посаду голови ОТГ

Про інцидент він особисто повідомив на своїй сторінці у Facebook. Політик наголосив, що напад трапився просто біля його будинку.

“Гарний” початок робочого тижня… Копаєш ділянку за парканом, травичку планую посіяти, зупиняється машина, вибігають двоє в масках з бітами. Далі за текстом. Голову зашили, поїхали в 4-ту”, – написав Швайка.

За словами ексміністра, першу медичну допомогу йому надали лікарі швидкої та чергові Люботинської лікарні.

Згодом про деталі нападу розповіли і в пресслужбі ГУ Нацполіції у Харківській області. За даними правоохоронців, після побиття двоє невідомих заволоділи телефоном Швайки і втекли з місця злочину на автомобілі.

Про ці факти у заяві, поданій 26 жовтня о 07:13 до Люботинського відділення поліції, розповіла дружина потерпілого.

“За вказаним фактом слідчими Люботинського відділення поліції зареєстровано кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років. Поліцією вживаються заходи, направлені на встановлення осіб зловмисників та їх затримання”, – запевнили поліцейські.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram