На Харківщині побили колишнього міністра аграрної політики

26.10.2020, 16:52
87523

Вранці 26 жовтня на Харківщині невідомі побили колишнього міністра аграрної політики та продовольства (лютий – грудень 2014 року) Ігоря Швайку.

Читайте також: Віктор Лозінський, який відсидів за вбивство місцевого жителя на полюванні, виграв вибори на посаду голови ОТГ

Про інцидент він особисто повідомив на своїй сторінці у Facebook. Політик наголосив, що напад трапився просто біля його будинку.

На Харківщині невідомі скоїли напад на Ігоря Швайку

“Гарний” початок робочого тижня… Копаєш ділянку за парканом, травичку планую посіяти, зупиняється машина, вибігають двоє в масках з бітами. Далі за текстом. Голову зашили, поїхали в 4-ту”, – написав Швайка.

За словами ексміністра, першу медичну допомогу йому надали лікарі швидкої та чергові Люботинської лікарні.

Згодом про деталі нападу розповіли і в пресслужбі ГУ Нацполіції у Харківській області. За даними правоохоронців, після побиття двоє невідомих заволоділи телефоном Швайки і втекли з місця злочину на автомобілі.

Про ці факти у заяві, поданій 26 жовтня о 07:13 до Люботинського відділення поліції, розповіла дружина потерпілого.

“За вказаним фактом слідчими Люботинського відділення поліції зареєстровано кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років. Поліцією вживаються заходи, направлені на встановлення осіб зловмисників та їх затримання”, – запевнили поліцейські.

Побили Ігоря Швайку

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com