NewsMakers Повна версія

На Хмельниччині п’яний водій збив двох людей, одна жінка загинула на місці

На Хмельниччині затримано п’яного водія, який збив двох жінок. Як повідомляє Сектор комунікації поліції Хмельницької області, дорожньо-транспортна подія сталася 13 грудня близько 16.40 в селі Вовча Гора Хмельницького району.

Читайте також: У Росії автобус з фанатами Макса Коржа потрапив у ДТП, постраждало 15 людей

Попередньо встановлено, що житель села Захарівці, кермуючи автомобілем ЗАЗ 1102, скоїв наїзд на двох жінок 63 та 65 років, місцевих жительок. Жінки йшли узбіччям дороги в попутному напрямку. У результаті ДТП 63-річна жінка від отриманих травм померла на місці події. 65-річну жінку з тілесними ушкодженнями госпіталізували до обласної лікарні.

Під час перевірки водія на стан алкогольного сп’яніння “Драгер” показав 2.4 проміле, що в 12 разів перевищує допустиму норму. Чоловіка затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що призвело до смерті потерпілого) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 8 років позбавлення волі. Наразі слідчі дії тривають. Вирішується питання про оголошення водієві підозри та обрання йому запобіжного заходу.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram