На Хмельниччині п’яний водій збив двох людей, одна жінка загинула на місці

14.12.2019, 16:15
56629

На Хмельниччині затримано п’яного водія, який збив двох жінок. Як повідомляє Сектор комунікації поліції Хмельницької області, дорожньо-транспортна подія сталася 13 грудня близько 16.40 в селі Вовча Гора Хмельницького району.

Читайте також: У Росії автобус з фанатами Макса Коржа потрапив у ДТП, постраждало 15 людей

Попередньо встановлено, що житель села Захарівці, кермуючи автомобілем ЗАЗ 1102, скоїв наїзд на двох жінок 63 та 65 років, місцевих жительок. Жінки йшли узбіччям дороги в попутному напрямку. У результаті ДТП 63-річна жінка від отриманих травм померла на місці події. 65-річну жінку з тілесними ушкодженнями госпіталізували до обласної лікарні.

Під час перевірки водія на стан алкогольного сп’яніння “Драгер” показав 2.4 проміле, що в 12 разів перевищує допустиму норму. Чоловіка затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що призвело до смерті потерпілого) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 8 років позбавлення волі. Наразі слідчі дії тривають. Вирішується питання про оголошення водієві підозри та обрання йому запобіжного заходу.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com