NewsMakers Повна версія

На тернопільщині жінка віддала шахраям понад 350 тис. грн, рятуючи сина від хвороби

Мешканка Тернополя віддала шахраям понад 350 тис. гривень, рятуючи сина від хвороби. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Читайте також: Від 50 до 150 тисяч доларів США: У Києві поліцейські викрили групу шахраїв, які продавали віртуальні посади (фото)

Про те, що вона стала жертвою шахрайства, потерпіла зрозуміла тільки на третій день, коли побачила, що замість грошей в її пакеті газетні вирізки.

В кінці минулого тижня, коли потерпіла йшла додому, до неї з розмовою підійшла невідома. Перехожа сказала, що володіє певними знаннями, а також знає про хворобу сина жінки і може допомогти.

Поки жінки спілкувалися, до них підійшла ще одна “випадкова” перехожа. В ході розмови ворожка запропонувала допомогу і їй. Вона сказала, що все нещастя в сім’ях від “брудних” грошей, а тому потрібно прочитати спеціальну молитву і провести “ритуал очищення”.

Після проведення ритуалу ворожка сказала приховати їх під подушку і на третій день знову принести до неї, щоб завершити всю процедуру.

Читайте також: Шахраї відібрали у пенсіонерки 100 тисяч гривень

Два дня потерпіла не перевіряла пакетик. На третій день прийшла на місце запланованої зустрічі, але там нікого не було. Потім, відкривши пакет, виявила в ньому газетні вирізки.

Імовірно, інша жінка, яка зображала клієнтку ворожки, її спільниця. Правоохоронці опрацьовують відео з камер спостережень і встановлюють підозрюваних і їх місцезнаходження. Даний факт внесений до ЕРДР відповідно до статті 190 частина 3 КК − шахрайство.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram