На тернопільщині жінка віддала шахраям понад 350 тис. грн, рятуючи сина від хвороби

2.03.2020, 20:15
65229

Мешканка Тернополя віддала шахраям понад 350 тис. гривень, рятуючи сина від хвороби. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Читайте також: Від 50 до 150 тисяч доларів США: У Києві поліцейські викрили групу шахраїв, які продавали віртуальні посади (фото)

Про те, що вона стала жертвою шахрайства, потерпіла зрозуміла тільки на третій день, коли побачила, що замість грошей в її пакеті газетні вирізки.

В кінці минулого тижня, коли потерпіла йшла додому, до неї з розмовою підійшла невідома. Перехожа сказала, що володіє певними знаннями, а також знає про хворобу сина жінки і може допомогти.

Поки жінки спілкувалися, до них підійшла ще одна “випадкова” перехожа. В ході розмови ворожка запропонувала допомогу і їй. Вона сказала, що все нещастя в сім’ях від “брудних” грошей, а тому потрібно прочитати спеціальну молитву і провести “ритуал очищення”.

Після проведення ритуалу ворожка сказала приховати їх під подушку і на третій день знову принести до неї, щоб завершити всю процедуру.

Читайте також: Шахраї відібрали у пенсіонерки 100 тисяч гривень

Два дня потерпіла не перевіряла пакетик. На третій день прийшла на місце запланованої зустрічі, але там нікого не було. Потім, відкривши пакет, виявила в ньому газетні вирізки.

Імовірно, інша жінка, яка зображала клієнтку ворожки, її спільниця. Правоохоронці опрацьовують відео з камер спостережень і встановлюють підозрюваних і їх місцезнаходження. Даний факт внесений до ЕРДР відповідно до статті 190 частина 3 КК − шахрайство.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com