NewsMakers Повна версія

Народна депутатка написала заяву про вихід із партії “Слуга народу” через вчинок голови фракції

Народна депутатка Галина Янченко написала заяву про вихід із партії “Слуга народу” через вчинок голови партії Олени Шуляк, яка напередодні вирішила з’ясувати стосунки з пораненим бійцем через законопроєкт щодо містобудування.

Читайте також: Хотів стрибнути цапиком, але ледве встояв на ногах: Путін продемонстрував дивні рухи біля літака

Про це повідомила Галина Янченко та сам військовий Олег Симороз.

Як сказала Галина Янченко, вчинок голови партії Олени Шуляк щодо пораненого бійця – “це дніщє”.

“Прийти до захисника в госпіталь, не щоб провідати, не щоб підтримати, – а щоб поз’ясовусати стосунки щодо її корупційного законопроекту – це плювок в обличчя всім нашим воїнам, всім волонтерам, всім, хто ризикує своїм життям на передовій заради перемоги нашої країни”, – написала Янченко.

Додамо, що 17 грудня Шуляк прийшла до військового та юриста Олега Симороза, який підірвався на протитанковій міні і втратив обидві ноги. Наразі він перебуває у шпиталі.

Шуляк збиралася обговорити резонансний допис Симороза, в якому той розкритикував її законопроєкт щодо містобудування 5655, який раніше прийняла Верховна Рада.

“Мені досі складно повірити, що голова правлячої партії “слуг” увірвалася до мене у військовий госпіталь, щоб з’ясовувати стосунки з військовослужбовцем, який залишив свої дві ноги на Донбасі й перебуває у важкому стані. Але це сталося”, – сказав він.

Раніше ВР ухвалила законопроєкт № 5655 щодо реформування сфери містобудування, після чого в засобах масової інформації почала ширитися агресивна кампанія противників законопроєкту.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook