Народна депутатка написала заяву про вихід із партії “Слуга народу” через вчинок голови фракції

20.12.2022, 10:00
132786

Народна депутатка Галина Янченко написала заяву про вихід із партії “Слуга народу” через вчинок голови партії Олени Шуляк, яка напередодні вирішила з’ясувати стосунки з пораненим бійцем через законопроєкт щодо містобудування.

Читайте також: Хотів стрибнути цапиком, але ледве встояв на ногах: Путін продемонстрував дивні рухи біля літака

Про це повідомила Галина Янченко та сам військовий Олег Симороз.

Як сказала Галина Янченко, вчинок голови партії Олени Шуляк щодо пораненого бійця – “це дніщє”.

“Прийти до захисника в госпіталь, не щоб провідати, не щоб підтримати, – а щоб поз’ясовусати стосунки щодо її корупційного законопроекту – це плювок в обличчя всім нашим воїнам, всім волонтерам, всім, хто ризикує своїм життям на передовій заради перемоги нашої країни”, – написала Янченко.

Додамо, що 17 грудня Шуляк прийшла до військового та юриста Олега Симороза, який підірвався на протитанковій міні і втратив обидві ноги. Наразі він перебуває у шпиталі.

Шуляк збиралася обговорити резонансний допис Симороза, в якому той розкритикував її законопроєкт щодо містобудування 5655, який раніше прийняла Верховна Рада.

“Мені досі складно повірити, що голова правлячої партії “слуг” увірвалася до мене у військовий госпіталь, щоб з’ясовувати стосунки з військовослужбовцем, який залишив свої дві ноги на Донбасі й перебуває у важкому стані. Але це сталося”, – сказав він.

Раніше ВР ухвалила законопроєкт № 5655 щодо реформування сфери містобудування, після чого в засобах масової інформації почала ширитися агресивна кампанія противників законопроєкту.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com