NewsMakers Повна версія

Нові маніпуляції: як перетворити молодіжний брифінг на рекламу “Батьківщини”

Конференція “Про молодь згадує лише Тимошенко”, яку напередодні провела начебто незалежна молодіжна організація “Молодь України за майбутнє”, була повністю зрежисована молодіжною організацією “Батьківщини”. Про це у своєму блозі заявляє лідер ініціативи “Твій голос” Олександр Санченко.

Читайте також: Слідом за Президентом: СБУ виявила виборчу піраміду “Батьківщини”

“Вчора відбулася прес-конференція яку під копірку розмістили різні ЗМІ з барвистою назвою “Про молодь згадує лише Тимошенко”. Сама назва і так як це було розміщено по ЗМІ самі розумієте на що натякає. На самій прес-конференції від типу незалежної організації був прочитаний той самий набір меседжів які робила молодіжка БЮТ. Навіть з тими ж підводками про демографію і кількість молодих людей, що планують виїжати з України” – заявив блогер.

Володимир Пітель, лідер цієї невідомої організації, має тісні стосунки з депутатом від БЮТ Іваном Крулько.

Автор переконаний, що такі дії молодіжної організації “Батьківщина” лиш послаблюють партію. “Ну ви ж прекрасно розумієте, що про молодь в програмах згадує не тільки ЮВТ. Навіщо цей меседж? Навіщо проплачена прес-конференція і проплачені розміщення з неправдивим заголовком? В очах людей, які розбираються в матеріалі ви зі своєї сильної сторони робите слабку – бо такі меседжі і спосіб їх донесення викликає тільки відразу” – підсумував він.