Нові маніпуляції: як перетворити молодіжний брифінг на рекламу “Батьківщини”

21.02.2019, 23:40
13244

Конференція “Про молодь згадує лише Тимошенко”, яку напередодні провела начебто незалежна молодіжна організація “Молодь України за майбутнє”, була повністю зрежисована молодіжною організацією “Батьківщини”. Про це у своєму блозі заявляє лідер ініціативи “Твій голос” Олександр Санченко.

Читайте також: Слідом за Президентом: СБУ виявила виборчу піраміду “Батьківщини”

“Вчора відбулася прес-конференція яку під копірку розмістили різні ЗМІ з барвистою назвою “Про молодь згадує лише Тимошенко”. Сама назва і так як це було розміщено по ЗМІ самі розумієте на що натякає. На самій прес-конференції від типу незалежної організації був прочитаний той самий набір меседжів які робила молодіжка БЮТ. Навіть з тими ж підводками про демографію і кількість молодих людей, що планують виїжати з України” – заявив блогер.

Володимир Пітель, лідер цієї невідомої організації, має тісні стосунки з депутатом від БЮТ Іваном Крулько.

Автор переконаний, що такі дії молодіжної організації “Батьківщина” лиш послаблюють партію. “Ну ви ж прекрасно розумієте, що про молодь в програмах згадує не тільки ЮВТ. Навіщо цей меседж? Навіщо проплачена прес-конференція і проплачені розміщення з неправдивим заголовком? В очах людей, які розбираються в матеріалі ви зі своєї сильної сторони робите слабку – бо такі меседжі і спосіб їх донесення викликає тільки відразу” – підсумував він.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com