NewsMakers Повна версія

Новий акаунт Першої леді у Facebook вщент рознесли хейтери

Днями перша леді країни Олена Зеленська у своєму Instagram поділилася з підписниками новиною, що створює сторінку у Facebook, де хоче частіше ділитися з шанувальниками роздумами на різні теми. До свого посту дружина президента додала нову світлину, на якій вона позує в класичному синьому піджаку з брошкою та нюдовій блузці, доповнивши образ стриманим і природним макіяжем, пише ТСН.

Читайте також: Олена Зеленська увійшла до ради Мистецького арсеналу

У своєму пості Олена Зеленська зауважила, що створює новий акаунт у Фейсбуці, щоб активніше комунікувати з українцями, зокрема, ділитися перемогами, розповідати, що вдається, а з чим виникають складнощі.

“Бачити вашу підтримку та чути критику (конструктивну), і знати, що ви зі мною”, – лаконічно написала перша леді.

Під своєю публікацією Зеленська залишила посилання на ностворений профіль у Facebook, на який за три дні вже підписалося 12 706 осіб.

У одній із перших публікації на новій сторінці у фейсбуці дружина президента України розповіла про пріоритети своєї діяльності, зокрема, культурну дипломатію. “Жодним чином не претендую на звання мистецтвознавця, але можу стати голосом, який почують… Культурна дипломатія у моєму випадку – це можливість домовлятися на найвищому рівні про промоцію України у світі”, – написала вона.

Однак не всі підписники сприйняли плани першої леді країни з ентузіазмом. Публікація з планами щодо “Мистецького Арсеналу” викликала шквал критики стосовно Олени Зеленської і як особистості, і як дружини президента. Одні зауважили, що Олена Зеленська заявляла про намір зайнятися реформами шкільних їдалень, але нині береться за культуру. На думку хейтерів, для того, щоб цим займатися, потрібно мати спеціальну освіту. До слова, Олена Зеленська завершила навчання в Криворізькому технічному університеті за фахом архітектора.

Дехто навіть зазначив, що Зеленській варто було б у першій публікації розповісти про поїздку родини до Оману.

Образами громадяни засипали й чоловіка першої леді, главу держави Володимира Зеленського, а також міністерку МОЗ Зоряну Скалецьку, яку звинуватили хейтери в неосвіченості й непрофесійності.

Усе ж знайшлися й ті, хто підтримав амбітні плани першої леді, і порадили їй не зважати на злісні коментарі. Дехто навіть висловив своє співчуття стосовно того, що Олені Зеленській доведеться читати думки “тих, хто не дружить зі своєю головою”. Інші ж дописувачі з позитивом сприйняли всі коментарі під публікацією Зеленської, зауваживши лише, що на першу леді напали “боти”.

“Такого концентрованого потоку народної любові та шани треба ще пошукати”, – пише користувачка соцмережі Ольга Круд.

Після такої активності на сторінці Олени Зеленської її обліковий запис виявився заблокованим. Про що повідомила саме перша леді, але вже знову у Instagram.

“Моя новостворена сторінка у Facebook вже 2 дні в зоні турбулентності. А вчора через зафіксовану “підвищену підозрілу активність” акаунт узагалі був заблокований”, – зауважила вона.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram