Новий акаунт Першої леді у Facebook вщент рознесли хейтери

31.01.2020, 17:51
61542

Днями перша леді країни Олена Зеленська у своєму Instagram поділилася з підписниками новиною, що створює сторінку у Facebook, де хоче частіше ділитися з шанувальниками роздумами на різні теми. До свого посту дружина президента додала нову світлину, на якій вона позує в класичному синьому піджаку з брошкою та нюдовій блузці, доповнивши образ стриманим і природним макіяжем, пише ТСН.

Читайте також: Олена Зеленська увійшла до ради Мистецького арсеналу

У своєму пості Олена Зеленська зауважила, що створює новий акаунт у Фейсбуці, щоб активніше комунікувати з українцями, зокрема, ділитися перемогами, розповідати, що вдається, а з чим виникають складнощі.

“Бачити вашу підтримку та чути критику (конструктивну), і знати, що ви зі мною”, – лаконічно написала перша леді.

Під своєю публікацією Зеленська залишила посилання на ностворений профіль у Facebook, на який за три дні вже підписалося 12 706 осіб.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Дорогі підписники! ⠀ Мені хочеться якнайбільше ділитися з вами нашими з командою задумами та перемогами, розповідати, що вдається, а що не дуже, бачити вашу підтримку та чути критику (конструктивну?) і знати, що ви зі мною. ⠀ Тож шукайте мою сторінку olenazelenska.official у Facebook, де більше простору для тексту та роздумів. Instagram хочу розвантажити від лонгрідів і залишити тут найцінніше – емоції. ⠀ Чекаю на вас у FB! ?

Допис, поширений Olena Zelenska (@olenazelenska_official)

У одній із перших публікації на новій сторінці у фейсбуці дружина президента України розповіла про пріоритети своєї діяльності, зокрема, культурну дипломатію. “Жодним чином не претендую на звання мистецтвознавця, але можу стати голосом, який почують… Культурна дипломатія у моєму випадку – це можливість домовлятися на найвищому рівні про промоцію України у світі”, – написала вона.

Однак не всі підписники сприйняли плани першої леді країни з ентузіазмом. Публікація з планами щодо “Мистецького Арсеналу” викликала шквал критики стосовно Олени Зеленської і як особистості, і як дружини президента. Одні зауважили, що Олена Зеленська заявляла про намір зайнятися реформами шкільних їдалень, але нині береться за культуру. На думку хейтерів, для того, щоб цим займатися, потрібно мати спеціальну освіту. До слова, Олена Зеленська завершила навчання в Криворізькому технічному університеті за фахом архітектора.

Дехто навіть зазначив, що Зеленській варто було б у першій публікації розповісти про поїздку родини до Оману.

Образами громадяни засипали й чоловіка першої леді, главу держави Володимира Зеленського, а також міністерку МОЗ Зоряну Скалецьку, яку звинуватили хейтери в неосвіченості й непрофесійності.

Усе ж знайшлися й ті, хто підтримав амбітні плани першої леді, і порадили їй не зважати на злісні коментарі. Дехто навіть висловив своє співчуття стосовно того, що Олені Зеленській доведеться читати думки “тих, хто не дружить зі своєю головою”. Інші ж дописувачі з позитивом сприйняли всі коментарі під публікацією Зеленської, зауваживши лише, що на першу леді напали “боти”.

“Такого концентрованого потоку народної любові та шани треба ще пошукати”, – пише користувачка соцмережі Ольга Круд.

Після такої активності на сторінці Олени Зеленської її обліковий запис виявився заблокованим. Про що повідомила саме перша леді, але вже знову у Instagram.

“Моя новостворена сторінка у Facebook вже 2 дні в зоні турбулентності. А вчора через зафіксовану “підвищену підозрілу активність” акаунт узагалі був заблокований”, – зауважила вона.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Моя новостворена сторінка у Facebook вже 2 дні в зоні турбулентності. А вчора через зафіксовану «підвищену підозрілу активність» акаунт узагалі був заблокований. Наразі всі дописи відновили, але про всяк випадок дублюю допис ще й тут ⠀——— Сьогодні разом з очільниками Черкащини та Київщини Романом Боднаром і Олексієм Чернишовим обговорили поточний стан системи шкільного харчування та домовилися про наступні кроки. ⠀ Вже на кінець лютого матимемо детальний план пілотного проекту для черкаських шкіл. Комплексна програма впровадження збалансованого харчування буде спрямована насамперед на забезпечення у раціоні учнів достатньої кількості молочних і кисломолочних продуктів. Ідеться не лише про цільне молоко, а й про йогурти, ряжанку, кефір, сир. У багатьох країнах ЄС така практика існує вже кілька десятиліть, а корисний вплив доведений дослідженнями стану здоров’я дітей. До речі, свого часу ця програма існувала і в деяких регіонах України. Тож спробуємо відновити. ⠀ У школах Київщини запланували перевірити якість води, бо є скарги. Аудит хочемо провести із залученням і учнів, і дорослих, щоб паралельно дізнатися, задоволені вони чи не дуже меню їдалень, продуктами, з яких готують страви. А також визначити школи, що потребують першочергової уваги, зокрема ремонту та оснащення харчоблоків, і ті, успішний досвід яких варто масштабувати на рівні області для забезпечення понад 223 тисяч школярів якісним і корисним гарячим харчуванням. ⠀ А ще – добрі новини для школярів Вишневого. Голова Київської ОДА Олексій Чернишов запевнив, що наступного місяця проблемний корпус-довгобуд міської школи № 1, який зводили майже 12 років, нарешті відкриють. Спасибі батькам, які зверталися до всіх інстанцій з проханням втрутитися, за наполегливість і стійкість. ⠀ Повертаючись до харчування ⠀ Наскільки, на вашу думку, доцільна/потрібна в раціоні школярів «молочка»? Чи є ідеї корисних снеків, які мають бути в асортименті шкільних буфетів?

Допис, поширений Olena Zelenska (@olenazelenska_official)

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com