NewsMakers Повна версія

Паски безпеки та автокрісла врятували сім’ю під час ДТП на трасі під Києвом

Ціла сім’я врятувалася під час аварії, дотримуючись правил безпеки. Дорожній інцидент стався близько другої години ночі 21 березня на 45 км автодороги ″Київ-Харків″. Про це повідомила прес-служба Патрульній поліції Київської області.

Читайте також: Українці потрапили у ДТП в Польщі

Діти були в автокріслах, а дорослі пристебнуті пасками безпеки. Саме ці елементарні засоби  безпеки їх врятували. Водій, за кермом Opel Omega, перевищив безпечну швидкість руху і не впорався з керуванням, злетів на узбіччя та перекинувся.

На місці ДТП поліцейські склали схему, відібрали пояснення у порушника і склали нього адміністративний протокол за ст. 124 КУпАП (порушення правил дорожнього руху, що спричинило скоєння ДТП).

″Водії, пам’ятайте! Сідаючи за кермо ви несете відповідальність не тільки за своє життя, а в першу чергу за життя оточуючих! Ігнорування правил дорожнього руху неприпустимо! Будьте уважні за кермом. Якщо ви керуєте автомобілем, будьте сконцентровані на дорозі і ні в якому разі не відволікайтеся. Бережіть себе і своїх близьких! ″, – попросили водіїв в поліції.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram