Паски безпеки та автокрісла врятували сім’ю під час ДТП на трасі під Києвом

21.03.2019, 22:52
17499

Ціла сім’я врятувалася під час аварії, дотримуючись правил безпеки. Дорожній інцидент стався близько другої години ночі 21 березня на 45 км автодороги ″Київ-Харків″. Про це повідомила прес-служба Патрульній поліції Київської області.

Читайте також: Українці потрапили у ДТП в Польщі

Діти були в автокріслах, а дорослі пристебнуті пасками безпеки. Саме ці елементарні засоби  безпеки їх врятували. Водій, за кермом Opel Omega, перевищив безпечну швидкість руху і не впорався з керуванням, злетів на узбіччя та перекинувся.

На місці ДТП поліцейські склали схему, відібрали пояснення у порушника і склали нього адміністративний протокол за ст. 124 КУпАП (порушення правил дорожнього руху, що спричинило скоєння ДТП).

″Водії, пам’ятайте! Сідаючи за кермо ви несете відповідальність не тільки за своє життя, а в першу чергу за життя оточуючих! Ігнорування правил дорожнього руху неприпустимо! Будьте уважні за кермом. Якщо ви керуєте автомобілем, будьте сконцентровані на дорозі і ні в якому разі не відволікайтеся. Бережіть себе і своїх близьких! ″, – попросили водіїв в поліції.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

Теги:

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com