NewsMakers Повна версія

Подоляк сказав, хто стоїть за ударами по території РФ

Радник глави Офісу президента України Михайло Подоляк поклав відповідальність за удари безпілотників по російській території на керівництво РФ.

Читайте також: Росія оголосила у розшук головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного, якого пропаганда уже “поховала”

В ефірі каналу “Freeдом” Подоляк підкреслив, що Росія “відповідатиме за все, що вона робить, включаючи удари по власному населенню, які вона завдає і буде все більшого масштабу завдавати”.

“Коли репресивний режим помирає, він, безперечно, в цьому афективному стані вже не звертає уваги, кого потрібно вбивати — зовнішнього ворога або внутрішню лояльну людину, яка не може забезпечити збереження цього режиму”, — зазначив він.

За його словами, події у Білгороді та Москві показують, що російська політична еліта “прийняла для себе внутрішнє рішення спалити кількість внутрішнього населення, яке встигне”.

“Грубо кажучи, легендарний мем — перед тим, як воювати з НАТО, потрібно буде завдати ударів по Воронежу. Вони сьогодні реалізовані в реальності, і Росія все більше завдаватиме ударів по власній території. Військово-політичне керівництво даватиме накази — бомбардуйте ви ці міста, бо там літають невстановлені дрони, незрозумілої природи”, — Подоляк.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook