Подоляк сказав, хто стоїть за ударами по території РФ

31.05.2023, 11:01
141458

Радник глави Офісу президента України Михайло Подоляк поклав відповідальність за удари безпілотників по російській території на керівництво РФ.

Читайте також: Росія оголосила у розшук головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного, якого пропаганда уже “поховала”

В ефірі каналу “Freeдом” Подоляк підкреслив, що Росія “відповідатиме за все, що вона робить, включаючи удари по власному населенню, які вона завдає і буде все більшого масштабу завдавати”.

“Коли репресивний режим помирає, він, безперечно, в цьому афективному стані вже не звертає уваги, кого потрібно вбивати — зовнішнього ворога або внутрішню лояльну людину, яка не може забезпечити збереження цього режиму”, — зазначив він.

За його словами, події у Білгороді та Москві показують, що російська політична еліта “прийняла для себе внутрішнє рішення спалити кількість внутрішнього населення, яке встигне”.

“Грубо кажучи, легендарний мем — перед тим, як воювати з НАТО, потрібно буде завдати ударів по Воронежу. Вони сьогодні реалізовані в реальності, і Росія все більше завдаватиме ударів по власній території. Військово-політичне керівництво даватиме накази — бомбардуйте ви ці міста, бо там літають невстановлені дрони, незрозумілої природи”, — Подоляк.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com