NewsMakers Повна версія

Повідомили, коли від Володимира Зеленського очікувати перші кадрові призначення

Речник штабу новообраного Президента Дмитро Разумков заявив, що очікувати від Володимира Зеленського перші кадрові призначення та законодавчі ініціативи після інавгурації. Про повідомляє ″Сегодня″.

Читайте також: Володимир Зеленський виклав фото з ветеранами УПА і СРСР

“Думаю, що перші кадрові пропозиції і законодавчі ініціативи навряд чи повинні звучати в день інавгурації, це не зовсім той момент, коли потрібно озвучувати ці речі. Але те, що це має статися найближчим часом після інавгурації, думаю, так″, – розповів Разумков.

На його думку, імена претендентів на посади глав служби зовнішньої розвідки і служби безпеки України краще взагалі не оголошувати аж до самого призначення.

″Але якщо ми говоримо про службу зовнішньої розвідки, то там не потрібен парламент, Президент може прийняти самостійне рішення. Я побоююся провокацій″, – додав політконсультант.

Разумков також підкреслив, що Зеленський озвучить ім’я людини, яка очолить Адміністрацію Президента України, після інавгурації.

″Що стосується глави Адміністрації Президента, то як Зеленський може зараз назвати його ім’я і призначити на посаду, якщо він ще не вступив у свої повноваження. Тому кандидатура на голову Адміністрації Президента теж буде озвучена незабаром після інавгурації президента″, – розповів він.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram