Повідомили, коли від Володимира Зеленського очікувати перші кадрові призначення

9.05.2019, 17:55
24286

Речник штабу новообраного Президента Дмитро Разумков заявив, що очікувати від Володимира Зеленського перші кадрові призначення та законодавчі ініціативи після інавгурації. Про повідомляє ″Сегодня″.

Читайте також: Володимир Зеленський виклав фото з ветеранами УПА і СРСР

“Думаю, що перші кадрові пропозиції і законодавчі ініціативи навряд чи повинні звучати в день інавгурації, це не зовсім той момент, коли потрібно озвучувати ці речі. Але те, що це має статися найближчим часом після інавгурації, думаю, так″, – розповів Разумков.

На його думку, імена претендентів на посади глав служби зовнішньої розвідки і служби безпеки України краще взагалі не оголошувати аж до самого призначення.

″Але якщо ми говоримо про службу зовнішньої розвідки, то там не потрібен парламент, Президент може прийняти самостійне рішення. Я побоююся провокацій″, – додав політконсультант.

Разумков також підкреслив, що Зеленський озвучить ім’я людини, яка очолить Адміністрацію Президента України, після інавгурації.

″Що стосується глави Адміністрації Президента, то як Зеленський може зараз назвати його ім’я і призначити на посаду, якщо він ще не вступив у свої повноваження. Тому кандидатура на голову Адміністрації Президента теж буде озвучена незабаром після інавгурації президента″, – розповів він.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com