NewsMakers Повна версія

Разумков повідомив, чи піде Верховна Рада на карантин після того, як один нардеп захворів на коронавірус

Нардеп та член депутатської групи “Довіра” Сергій Шахов захворів на коронавірусу. Однак парламент через це не закриватимуть на карантин. Рада продовжить свою роботу.

Читайте також: Уряд введе надзвичайний стан у декількох областях України – ЗМІ

Наразі парламент приступає до роботи у комітетах. Про це заявив спікер парламенту Дмитро Разумков, пише Інтерфакс-Україна.

“Думаю, що Рада буде працювати. Розумію, що людина, яка заразилася коронавірусом, буде перебувати на самоізоляції. На роботу самого парламенту, як інституції, це не вплине”, – зазначив Разумков.

За слова спікера Ради, попри карантин парламент продовжує роботу і розробляє нові законопроєкти в комітетах. “Ми дійсно перейшли в режим роботи в комітетах. Це не означає якоїсь карантин, закриття або переоблік Верховної Ради, ми працюємо в нормальному режимі”, – пояснив Разумков.

Він додав, що єдина зміна – кількість людей, які збираються в одному приміщенні. Встановили обмеження для того, щоб скоротити ризики зараження.

Нагадаємо, народний депутат України Сергій Шахов від групи “Довіра” заразився смертельним коронавірусом COVID-19. Ймовірно, це трапилося після поїздки на курорт Куршевель (Франція).

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram