Разумков повідомив, чи піде Верховна Рада на карантин після того, як один нардеп захворів на коронавірус

20.03.2020, 17:50
67083

Нардеп та член депутатської групи “Довіра” Сергій Шахов захворів на коронавірусу. Однак парламент через це не закриватимуть на карантин. Рада продовжить свою роботу.

Читайте також: Уряд введе надзвичайний стан у декількох областях України – ЗМІ

Наразі парламент приступає до роботи у комітетах. Про це заявив спікер парламенту Дмитро Разумков, пише Інтерфакс-Україна.

“Думаю, що Рада буде працювати. Розумію, що людина, яка заразилася коронавірусом, буде перебувати на самоізоляції. На роботу самого парламенту, як інституції, це не вплине”, – зазначив Разумков.

За слова спікера Ради, попри карантин парламент продовжує роботу і розробляє нові законопроєкти в комітетах. “Ми дійсно перейшли в режим роботи в комітетах. Це не означає якоїсь карантин, закриття або переоблік Верховної Ради, ми працюємо в нормальному режимі”, – пояснив Разумков.

Він додав, що єдина зміна – кількість людей, які збираються в одному приміщенні. Встановили обмеження для того, щоб скоротити ризики зараження.

Нагадаємо, народний депутат України Сергій Шахов від групи “Довіра” заразився смертельним коронавірусом COVID-19. Ймовірно, це трапилося після поїздки на курорт Куршевель (Франція).

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com