NewsMakers Повна версія

Рікі Мартін оголосив, що невдовзі знову стане батьком

Відомий співак Рікі Мартін та його чоловік оголосили, що невдовзі знову стануть батьками. Як повідомляє видання The Hollywood Reporter, виконавець під час урочистої вечері Human Rights Campaign у Вашингтоні особисто оголосив, що він та його чоловік Джован Йосеф очікують на четверту дитину.

Читайте також: Рікі Мартін вперше показав свою 11-місячну доньку (фото)

“Моя сім’я тут. Мій чоловік Джован, мої близнюки Валентино і Маттео. Я люблю вас всім серцем: ви моя сила, моє натхнення і мотивація, щоб займатися тим, що я роблю. Ви самі краще! І я дуже люблю свою дочку Люсію, вона світло мого життя. І, до речі, у мене є новини. Ми вагітні. Ми чекаємо народження ще однієї дитини. Я люблю великі сім’ї”, − заявив Мартін, отримуючи нагороду за внесок у захист прав нетрадиційних пар і сімей.

Нагадаємо, Рікі Мартін та художник Джован Йосеф побралися минулого року. А вже на початку цього року вони повідомили, що у них народилася донька Люсія від сурогатної матері, і показали фото донечки. Також пара разом виховуює близнюків Маттео і Валентино, які з’явилися на світ 11 років тому також від сурогатної матері

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram