Рікі Мартін оголосив, що невдовзі знову стане батьком

30.09.2019, 15:11
44557

Відомий співак Рікі Мартін та його чоловік оголосили, що невдовзі знову стануть батьками. Як повідомляє видання The Hollywood Reporter, виконавець під час урочистої вечері Human Rights Campaign у Вашингтоні особисто оголосив, що він та його чоловік Джован Йосеф очікують на четверту дитину.

Читайте також: Рікі Мартін вперше показав свою 11-місячну доньку (фото)

“Моя сім’я тут. Мій чоловік Джован, мої близнюки Валентино і Маттео. Я люблю вас всім серцем: ви моя сила, моє натхнення і мотивація, щоб займатися тим, що я роблю. Ви самі краще! І я дуже люблю свою дочку Люсію, вона світло мого життя. І, до речі, у мене є новини. Ми вагітні. Ми чекаємо народження ще однієї дитини. Я люблю великі сім’ї”, − заявив Мартін, отримуючи нагороду за внесок у захист прав нетрадиційних пар і сімей.

Нагадаємо, Рікі Мартін та художник Джован Йосеф побралися минулого року. А вже на початку цього року вони повідомили, що у них народилася донька Люсія від сурогатної матері, і показали фото донечки. Також пара разом виховуює близнюків Маттео і Валентино, які з’явилися на світ 11 років тому також від сурогатної матері

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com