NewsMakers Повна версія

Скабєєва підтримала скандальних учасниць нацвідбору Євробачення, які не визнають анексію Криму

Скандальна російська пропагандистка та журналістка Ольга Скабєєва підтримала гурт “ANNA MARIA” за їх висловлювання, що Росія не анексувала Крим, а Україна втратила півострів.

Читайте також: Сьогодні пройде фінал нацвідбору Євробачення

Ведуча пропагандистської програми “60 хвилин” на російському федеральному каналі “Росія-1” Ольга Скабєєва підтримала близнят Анну і Марію Опанасюк, які оскандалилися в прямому ефірі, відмовившись визнавати анексію Криму.

“Не просто не визнали “агресію” Росії, а круто трималися під час хамського антиросійського інтерв’ю. Молодці!”, – написала Скабєєва у своєму Twitter.

Уродженки окупованого півострова Крим Ганна та Марія Опанасюк, які є учасницями групи ANNA MARIA і фіналістками Національного відбору на Євробачення-2019 відмовилися визнати агресію Росії проти України і окупацію Криму.

“Мені здається, що Україна просто втратила Крим”, – заявила одна з сестер. На пряме запитання, чи вважають сестри Опанасюк, що в березні 2014 року Російська Федерація окупувала територію українського півострова, дівчата відмовилися відповідати, інформує “Уніан”.