Скабєєва підтримала скандальних учасниць нацвідбору Євробачення, які не визнають анексію Криму

23.02.2019, 12:53
13461

Скандальна російська пропагандистка та журналістка Ольга Скабєєва підтримала гурт “ANNA MARIA” за їх висловлювання, що Росія не анексувала Крим, а Україна втратила півострів.

Читайте також: Сьогодні пройде фінал нацвідбору Євробачення

Ведуча пропагандистської програми “60 хвилин” на російському федеральному каналі “Росія-1” Ольга Скабєєва підтримала близнят Анну і Марію Опанасюк, які оскандалилися в прямому ефірі, відмовившись визнавати анексію Криму.

“Не просто не визнали “агресію” Росії, а круто трималися під час хамського антиросійського інтерв’ю. Молодці!”, – написала Скабєєва у своєму Twitter.

Уродженки окупованого півострова Крим Ганна та Марія Опанасюк, які є учасницями групи ANNA MARIA і фіналістками Національного відбору на Євробачення-2019 відмовилися визнати агресію Росії проти України і окупацію Криму.

“Мені здається, що Україна просто втратила Крим”, – заявила одна з сестер. На пряме запитання, чи вважають сестри Опанасюк, що в березні 2014 року Російська Федерація окупувала територію українського півострова, дівчата відмовилися відповідати, інформує “Уніан”.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com