NewsMakers Повна версія

Світлана Тарабарова зізналася, як назвала дочку

Українська співачка, актриса Світлана Тарабарова, яка стала вдруге мамою 23 вересня, розсекретила ім’я дочки. Також вона пояснила, чому маля назвали саме так. Свою розповідь артистка опублікувала в Instagram.

Читайте також: Співачка Світлана Тарабарова виписалася з пологового (фото)

Як написала 30-річна Світлана, новонароджену назвали Марією. Це ім’я вибрав чоловік співачки.

“З іменами наших дітей у нас взагалі цікава історія. Івана ми назвали на честь дідуся Олексія – він був дуже важливою людиною в житті чоловіка, усім серцем Олексій мріяв назвати сина на честь дідуся, так і сталося”, – зазначила в соцмережі виконавиця.

Він додала, що з дочкою був “знак”. За словами Тарабарової, у січні 2020 року вона з чоловіком вирушила в Барселону і біля статуї Діви Марії зрозуміла, що у неї токсикоз.

“Кажу Олексію: здається, ми станемо батьками вдруге. А він мені – так! І дочку Марією назвемо. А я йому відповідаю – згодна!.. А через кілька місяців ми вже точно дізналися, що буде дочка”, – написала співачка.

Шанувальники схвалили ім’я дочки Світлани.

“Іван і Марія. Як же красиво”, “Добре, що наше, звичайне ім’я. Зараз усі, мов змовилися, – називати так, що ледве запам’ятати можна”, “Іван та Марія, як у казці”, “Прекрасне ім’я для дочки”, “Найкраще ім’я, відоме у всьому світі” – прокоментували підписники.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram