Світлана Тарабарова зізналася, як назвала дочку

15.10.2020, 18:25
86679

Українська співачка, актриса Світлана Тарабарова, яка стала вдруге мамою 23 вересня, розсекретила ім’я дочки. Також вона пояснила, чому маля назвали саме так. Свою розповідь артистка опублікувала в Instagram.

Читайте також: Співачка Світлана Тарабарова виписалася з пологового (фото)

Як написала 30-річна Світлана, новонароджену назвали Марією. Це ім’я вибрав чоловік співачки.

“З іменами наших дітей у нас взагалі цікава історія. Івана ми назвали на честь дідуся Олексія – він був дуже важливою людиною в житті чоловіка, усім серцем Олексій мріяв назвати сина на честь дідуся, так і сталося”, – зазначила в соцмережі виконавиця.

Він додала, що з дочкою був “знак”. За словами Тарабарової, у січні 2020 року вона з чоловіком вирушила в Барселону і біля статуї Діви Марії зрозуміла, що у неї токсикоз.

“Кажу Олексію: здається, ми станемо батьками вдруге. А він мені – так! І дочку Марією назвемо. А я йому відповідаю – згодна!.. А через кілька місяців ми вже точно дізналися, що буде дочка”, – написала співачка.

Шанувальники схвалили ім’я дочки Світлани.

“Іван і Марія. Як же красиво”, “Добре, що наше, звичайне ім’я. Зараз усі, мов змовилися, – називати так, що ледве запам’ятати можна”, “Іван та Марія, як у казці”, “Прекрасне ім’я для дочки”, “Найкраще ім’я, відоме у всьому світі” – прокоментували підписники.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com