NewsMakers Повна версія

“Сину, не здавай тата…Мама повернеться, ми їй покажемо ще!”: киянин на очах у дітей по-звірськи знущався над дружиною (фото)

Домашній тиран систематично знущався над дружиною на очах п’ятьох дітей. Чергова сімейна сварка закінчилася тим, що чоловік вдарив дружину ножем, після чого злякався, що вона помре, і викликав швидку. Медики повідомили про подію поліції.

Читайте також: П’яна жінка зарізала власника квартири за те, що він її розбудив

Про це на своїй сторінці у Facebook написав київський патрульний Дмитро Крештофов, інформує Цензор.НЕТ.

За його словами, в родині – п’ятеро дітей, наймолодшому 6 років.

Дитина розповіла поліцейським, що батька вже забирали в поліцію за те, що він бив матір.

“Дивиться на нас і каже “не люблю поліцейських”. Поки швидка везла маму до лікарні, ми забирали тата з дитиною в райвідділ. Кажу малому, щоб не лякався, мовляв, поїхали покатаю тебе на машині. Сів, задоволений, кататися, каже, люблю, а поліцейських все одно не люблю.
– А чому?
– Вони вже забирали тата, коли він маму бив.
Тут тато втручається.
– Так, сину, не здавай тата. І не одружуйся. Всі проблеми через баб. Ну, нічьо. Мама повернеться, ми їй покажемо ще!”- написав поліцейський.

За словами поліцейського, це не перший випадок у цій родині, минулого разу служба у справах неповнолітніх вже її перевіряла, причин позбавляти батьківських прав не знайшли: “І ось найбільш фігове, адже даю 99%, що мама таки повернеться. Скаже, що сама впала на ніж. Це не перший випадок у цій родині, минулого разу служба у справах неповнолітніх вже її перевіряла, причин позбавляти батьківських прав не знайшли. І навряд чи цього разу щось буде інакше. І ось, с*ка , формально всі служби роблять свою роботу. А за фактом, майже в кожного з нас за стінкою зростає сусід, який не любить поліцію, бо вона забирає любого тата, який б’є любу маму. Замкнуте коло…”.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram