“Сину, не здавай тата…Мама повернеться, ми їй покажемо ще!”: киянин на очах у дітей по-звірськи знущався над дружиною (фото)

17.02.2020, 10:30
63500

Домашній тиран систематично знущався над дружиною на очах п’ятьох дітей. Чергова сімейна сварка закінчилася тим, що чоловік вдарив дружину ножем, після чого злякався, що вона помре, і викликав швидку. Медики повідомили про подію поліції.

Читайте також: П’яна жінка зарізала власника квартири за те, що він її розбудив

Про це на своїй сторінці у Facebook написав київський патрульний Дмитро Крештофов, інформує Цензор.НЕТ.

За його словами, в родині – п’ятеро дітей, наймолодшому 6 років.

Дитина розповіла поліцейським, що батька вже забирали в поліцію за те, що він бив матір.

“Дивиться на нас і каже “не люблю поліцейських”. Поки швидка везла маму до лікарні, ми забирали тата з дитиною в райвідділ. Кажу малому, щоб не лякався, мовляв, поїхали покатаю тебе на машині. Сів, задоволений, кататися, каже, люблю, а поліцейських все одно не люблю.
– А чому?
– Вони вже забирали тата, коли він маму бив.
Тут тато втручається.
– Так, сину, не здавай тата. І не одружуйся. Всі проблеми через баб. Ну, нічьо. Мама повернеться, ми їй покажемо ще!”- написав поліцейський.

За словами поліцейського, це не перший випадок у цій родині, минулого разу служба у справах неповнолітніх вже її перевіряла, причин позбавляти батьківських прав не знайшли: “І ось найбільш фігове, адже даю 99%, що мама таки повернеться. Скаже, що сама впала на ніж. Це не перший випадок у цій родині, минулого разу служба у справах неповнолітніх вже її перевіряла, причин позбавляти батьківських прав не знайшли. І навряд чи цього разу щось буде інакше. І ось, с*ка , формально всі служби роблять свою роботу. А за фактом, майже в кожного з нас за стінкою зростає сусід, який не любить поліцію, бо вона забирає любого тата, який б’є любу маму. Замкнуте коло…”.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com