NewsMakers Повна версія

Тяжкохворий син Віктора Павліка уже лежить в хоспісі

Колишня дружина українського співака Віктора Павліка Лора Созаєва розповіла, що їхній спільний син Павло лежить в хоспісі. Вона зазначила, що при цьому хлопець продовжує боротися з онкологією і не збирається здаватися, незважаючи на те, що лікування не дає ніяких результатів.

Читайте також: “Цінуйте особливі моменти в житті”: хворий на рак син Павліка припинив лікування і заявив про погіршення (фото)

На особистій сторінці в Facebook Созаєва зазначила, що намагається триматися максимально стійко, тому що це надає її синові сили.

Вона також вказала, що збиралася вивчитися на психолога, проте важка хвороба Павла Павліка не дозволила закінчити навчання. Але її знання знадобилися для того, щоб розмовляти з хлопцем про життя і смерть.

“Чи потрібно говорити з дітьми про смерть? Потрібно! Я не психолог. Влітку 2018 року вступила до університету на факультет психології, щоб мати другу вищу освіту і можливість змінити напрямок в житті після розлучення з чоловіком. Пізніше дізналася, що у сина онкологія і можливості продовжити навчання не було. Ми повинні були проводити багато часу разом і стали говорити про найважливіше – про життя і смерть”, – поділилася жінка.

Також вона порівняла свого сина з солдатом, який не знає, чи повернеться живим з поля бою. Примітно, що Павло Павлік до того, як у нього виявили саркому, вступив до університету на військову спеціальність.

“Я вчила сина стійко приймати будь-яку звістку, особливо погану, як солдат, котрий йде на війну, адже він не знає чи повернеться живим з поля бою. Так саркома виявилася цим полем…” – підсумувала Лора Созаєва.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram