Тяжкохворий син Віктора Павліка уже лежить в хоспісі

29.07.2020, 15:32
79822

Колишня дружина українського співака Віктора Павліка Лора Созаєва розповіла, що їхній спільний син Павло лежить в хоспісі. Вона зазначила, що при цьому хлопець продовжує боротися з онкологією і не збирається здаватися, незважаючи на те, що лікування не дає ніяких результатів.

Читайте також: “Цінуйте особливі моменти в житті”: хворий на рак син Павліка припинив лікування і заявив про погіршення (фото)

На особистій сторінці в Facebook Созаєва зазначила, що намагається триматися максимально стійко, тому що це надає її синові сили.

Онкохворий син Павліка з матір'ю

Вона також вказала, що збиралася вивчитися на психолога, проте важка хвороба Павла Павліка не дозволила закінчити навчання. Але її знання знадобилися для того, щоб розмовляти з хлопцем про життя і смерть.

“Чи потрібно говорити з дітьми про смерть? Потрібно! Я не психолог. Влітку 2018 року вступила до університету на факультет психології, щоб мати другу вищу освіту і можливість змінити напрямок в житті після розлучення з чоловіком. Пізніше дізналася, що у сина онкологія і можливості продовжити навчання не було. Ми повинні були проводити багато часу разом і стали говорити про найважливіше – про життя і смерть”, – поділилася жінка.

Колишня дружина Віктора Павліка розповіла про сина

Також вона порівняла свого сина з солдатом, який не знає, чи повернеться живим з поля бою. Примітно, що Павло Павлік до того, як у нього виявили саркому, вступив до університету на військову спеціальність.

“Я вчила сина стійко приймати будь-яку звістку, особливо погану, як солдат, котрий йде на війну, адже він не знає чи повернеться живим з поля бою. Так саркома виявилася цим полем…” – підсумувала Лора Созаєва.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com