NewsMakers Повна версія

Українська біатлоністка Юлія Джима відновила тренування після травми

Відома українська біатлоністка, олімпійська чемпіонка Юлія Джима відновила тренування після травми, через яку пропустила спринтерську гонку на першому етапі Кубка світу сезону−2019/2020, що триває в Естерсунді (Швеція). Про це повідомляє пресслужба Федерації біатлону України у Facebook.

Читайте також: Тренери збірної України з біатлону визначилися зі складом на стартові гонки в Естерсунді

Вчора, 3 грудня, олімпійська чемпіонка Сочі−2014 в естафеті Юлія Джима провела перше тренування після травми. Наразі вирішується питання її участі в індивідуальній гонці на 15 км з чотирма вогневими рубежами у Естерсунді, яка відбудеться завтра, 5 грудня.

“Українська біатлоністка Юлія Джима провела перше тренування після травми. Під керівництвом свого особистого тренера словенця Уроша Велепца вона попрацювала над стрільбою, а також випробувала трасу Кубка світу в Естерсунді (Швеція). Чи зможе олімпійська чемпіонка взяти участь в індивідуальній гонці, стане відомо до кінця середи, 4 грудня”−йдеться в повідомленні.

Юлія Джима отримала травму під час зіткнення з іншою біатлоністкою. Через це вона пропустила спринтерську гонку на першому етапі Кубка світу з біатлону сезону−2019/20, що триває в Естерсунді.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram