Українська біатлоністка Юлія Джима відновила тренування після травми

4.12.2019, 23:20
55543

Відома українська біатлоністка, олімпійська чемпіонка Юлія Джима відновила тренування після травми, через яку пропустила спринтерську гонку на першому етапі Кубка світу сезону−2019/2020, що триває в Естерсунді (Швеція). Про це повідомляє пресслужба Федерації біатлону України у Facebook.

Читайте також: Тренери збірної України з біатлону визначилися зі складом на стартові гонки в Естерсунді

Вчора, 3 грудня, олімпійська чемпіонка Сочі−2014 в естафеті Юлія Джима провела перше тренування після травми. Наразі вирішується питання її участі в індивідуальній гонці на 15 км з чотирма вогневими рубежами у Естерсунді, яка відбудеться завтра, 5 грудня.

“Українська біатлоністка Юлія Джима провела перше тренування після травми. Під керівництвом свого особистого тренера словенця Уроша Велепца вона попрацювала над стрільбою, а також випробувала трасу Кубка світу в Естерсунді (Швеція). Чи зможе олімпійська чемпіонка взяти участь в індивідуальній гонці, стане відомо до кінця середи, 4 грудня”−йдеться в повідомленні.

Юлія Джима отримала травму під час зіткнення з іншою біатлоністкою. Через це вона пропустила спринтерську гонку на першому етапі Кубка світу з біатлону сезону−2019/20, що триває в Естерсунді.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com