NewsMakers Повна версія

Уявив себе ледь не Богом: на Волині Порошенко видерся на дзвіницю храму (фото, відео)

П’ятий президент України, лідер партії “Європейська Солідарність” Петро Порошенко подорожує Україною та відвідує різноманітні місця, для популяризації своєї партії перед виборами. Так, днями він побував у Волинській області, де вразив своєю поведінкою.

Читайте також: Порошенко на Волині вдарив воїна-афганця (фото, відео)

Зокрема, Порошенко відвідав Свято-Миколаївський храм у Жидичині Ківерцівського району, що нещодавно перейшов до Православної церкви України, а також монастир. Візит відбувся у четвер, 27 червня, пише “Znaj. ua”.

Привітавшись з усіма, Петро Порошенко з настоятелем монастиря та усіма іншими пішли в середину архітектурної пам’ятки. Отець Константин розповів Петру Олексійовичу коротко про святиню, експрезидент помолився біля ікон і рушив оглядати, як живуть монахи при монастирі.

Читайте також: На аукціоні продали картину з голим Порошенком (фото)

Петро Порошенко був учасником церковної служби та взяв благословення у настоятеля місцевого монастиря. Однак, не обмежившись молитвами та отриманням благословення, Порошенко вирішив залізти на дзвіницю, щоб спробувати себе в ролі дзвонаря. В цей час подивитися на незвичайного гостя прийшли кілька десятків місцевих жителів, до яких прямо з дзвіниці з імпровізованої промовою звернувся експрезидент.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram