Уявив себе ледь не Богом: на Волині Порошенко видерся на дзвіницю храму (фото, відео)

29.06.2019, 19:52
31163

П’ятий президент України, лідер партії “Європейська Солідарність” Петро Порошенко подорожує Україною та відвідує різноманітні місця, для популяризації своєї партії перед виборами. Так, днями він побував у Волинській області, де вразив своєю поведінкою.

Читайте також: Порошенко на Волині вдарив воїна-афганця (фото, відео)

Зокрема, Порошенко відвідав Свято-Миколаївський храм у Жидичині Ківерцівського району, що нещодавно перейшов до Православної церкви України, а також монастир. Візит відбувся у четвер, 27 червня, пише “Znaj. ua”.

Привітавшись з усіма, Петро Порошенко з настоятелем монастиря та усіма іншими пішли в середину архітектурної пам’ятки. Отець Константин розповів Петру Олексійовичу коротко про святиню, експрезидент помолився біля ікон і рушив оглядати, як живуть монахи при монастирі.

Читайте також: На аукціоні продали картину з голим Порошенком (фото)

Петро Порошенко був учасником церковної служби та взяв благословення у настоятеля місцевого монастиря. Однак, не обмежившись молитвами та отриманням благословення, Порошенко вирішив залізти на дзвіницю, щоб спробувати себе в ролі дзвонаря. В цей час подивитися на незвичайного гостя прийшли кілька десятків місцевих жителів, до яких прямо з дзвіниці з імпровізованої промовою звернувся експрезидент.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com