NewsMakers Повна версія

Відомий український мандрівник Дмитро Комаров побував на Волині (фото, відео)

Відомий український журналіст, фотограф та мандрівник, автор відомої передачі “Світ навиворіт” Дмитро Комаров завітав на Волинь для зйомок нової програми про мандри Україною.

Читайте також: Вихідні в липні 2021 року в Україні: коли та скільки будемо відпочивати

Враженнями про Волинь він поділився на своїй сторінці в Інстаграмі.

Подорожуючи областю, мандрівник побував у Сваловичах, Шацьку та Маневичах.

“Свіжі екопродукти. Ідеальна екологія. Дивовижні, цікаві місця. Єдиний мінус – у лісі комарі і ґедзі. Це можна вирішити за допомогою репеленту й москітної сітки на капелюсі. Решта – суцільні плюси. Все це – українське Полісся. Волинь”, – йдеться у дописі.

“Всім рекомендую зараз купувати чорницю (по можливості поза магазинами, а в людей, які збирають). Початок сезону. Чорниця, особливо з Волині, зараз найсвіжіша, смачна. Жінки вручну збирають до 20-30 літрів в день. Купуючи літр чорниць, ви дуже допомагаєте людям. Все, що вони зароблять за найближчий місяць на чорниці, а пізніше на журавлині, – основний заробіток для багатьох на весь рік… На жаль, але це просто факт і реальність”, – додав Дмитро Комаров.

Приїзд відомого мандрівника на Світязь викликав у відпочивальників чималий ажіотаж. Журналісту Волинських новин вдалося зазнімкувати, як його звідусіль обступили люди, щоб сфотографуватися.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram